Nakupte ještě za 6 000 Kč a dopravu budete mít zdarma.

Matrace Mabo Kamela HARD 80 x 200 cm

Doprava zdarma

Vyberte příslušenství

0
2 týdny Zboží objednáme u výrobce a hned po naskladnění Vám ho doručíme.
14 028 Kč 11 593 Kč bez DPH Ověřená sleva
Cena za příslušenství a doplňky: 0.

Potřebujete poradit?

Jsme online

Pohodlná a kvalitní matrace z kombinace několika materiálů.

Matrace Mabo Kamela HARD 80 x 200 cm

Matrace Kamela Hard je vyrobena kombinací několika kvalitních materiálů. Její střed je ztužený a tvoří jej HR studená pěna gramáže 55 kg/m3. Jádro obsahuje také extrakt z rostlinného oleje, který má příjemný vliv na pokožku uživatele. Jádro je poté z každé strany opatřeno vrstvou HR studené pěny s antidekubitním profilem gramáže 55 kg/m3. Takto vysokogramážová pěna nemění své vlastnosti po celou dobu životnosti matrace, díky čemuž zůstává matrace pevná, odolná a nemění svůj tvar. Nevznikají tak odchylky v tuhosti matrace v různých zátěžových oblastech. Lehací vrstvy jsou poté rozdílné, každá je z jiného materiálu. Žlutá lehací vrstva je tvořena viskoelastickou pěnou s prořezem, který napomáhá provzdušnění lůžka a prodlužuje jeho celkovou životnost. Druhá lehací vrstva je vyrobena z viskoelastické pěny s obsahem stříbra a s gramáží 45 kg/m3. Ionty stříbra účinně ničí bakterie a vytváří hygienicky čisté prostředí. Matrace tak disponuje velice tuhým, neměnným jádrem, ale příjemnými a měkkými lehacími vrstvami, které se díky líné pěně skvěle přizpůsobí tvaru vašeho těla. K matraci je také možné vybrat jeden ze dvou potahů - Silver nebo Bambus. Potah je pratelný a snadno manipulovatelný díky zipu, který rozdělí potah na dvě poloviny. 

  • viscoelastická líná pěna s prořezem
  • viscoelastická líná pěna s obsahem stříbra
  • HR studená pěna s rostlinným olejem a gramáží 55 kg/m3
  • tvrzená PUR pěna 55 kg/m3
  • výška 24 cm (včetně potahu)
  • nosnost 140 kg

Potah Silver - potah z třívrstvé pleteniny Jersey s celoplošným vzorem. Prodyšný potah s vysokým obsahem lyocellu s ionty stříbra, které aktivně působí proti bakteriím. Lyocell se na dotek podobá hedvábí a svojí strukturou připomíná polyester, díky svým schopnostem příjemně chladí jako hedvábí, ale také hřeje jako vlna. Díky tomuto materiálu potah vyniká svou mimořádnou absorpční schopností a lehkostí. Potah je vyplněn elastickou prodyšnou pěnou gramáže 25 kg/m3 a PES rounem, celková gramáž potahu je poté 580 g/m2. Pěna poskytuje potahu větší pevnost, odolnost a zvyšuje komfort ležení. Potah je opatřen čtyřstranným zipem, který dělí potah na dvě poloviny. Je důležité dodržovat maximální teplotu při praní, a to 60˚C. Výška matrace v tomto potahu je 24 cm.

Potah Bambus - potah z třívrstvé pleteniny Jersey s celoplošným vzorem. Prodyšný potah s vrchní látkou s bambusovým vláknem, které je vytaženo přímo z bambusového stébla. Toto bambusové vlákno poskytuje potahu účinnou bariéru proti bakteriím, příjemnou měkkost a zároveň vyšší pevnost. Další schopností je také možnost absorbovat vlhkost. Potah je také vyplněn elastickou prodyšnou pěnou gramáže 25 kg/ma PES rounem, celková gramáž potahu je poté 580 g/m2. Pěna poskytuje potahu větší pevnost, odolnost a zvyšuje komfort ležení. Potah je opatřen čtyřstranným zipem, který dělí potah na dvě poloviny. Je důležité dodržovat maximální teplotu při praní, a to 60˚C. Výška matrace v tomto potahu je 24 cm.

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory

Jak produkt hodnotíte?


  • 10 let na trhu
  • Výnos a montáž zboží
  • Zboží skladem
  • Možnost splátek

Související zboží

V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží.

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.