Nakupte ještě za 6 000 Kč a dopravu budete mít zdarma.

Matrace Mabo Viola 80 x 200 cm

Doprava zdarma

Vyberte příslušenství

0
2 týdny Zboží objednáme u výrobce a hned po naskladnění Vám ho doručíme.
16 030 Kč 13 248 Kč bez DPH Ověřená sleva
Cena za příslušenství a doplňky: 0.

Potřebujete poradit?

Jsme offline

Matrace vyrobená z kvalitních přírodních materiálů za skvělou cenu.

Matrace Mabo Viola 80 x 200 cm

Komfortní matrace s velkým podílem přírodních materiálů. Základem matrace je velmi tuhé jádro z kokosových vláken pojených latexovým pojivem do tvaru připomínajícího harmoniku. Díky tomuto tvaru je jádro matrace tuhé a zároveň ohebné. Lehací vrstvy matrace jsou změkčeny studenou HR pěnou a profilovanou deskou z latexu. Latex aktivně působí proti roztočům – zabraňuje jejich rozmnožování.  Těsně pod potahem jsou na letní straně matrace vrstvy sisalu, koňských žíní, 100% bavlny a 100% velbloudí vlny, jež výborně absorbují a odvádějí vlhkost z jádra matrace. Na zimní straně matrace jsou vrstvy z latexu s vyšší gramáží, sisalu a 100% ovčí vlny, které lépe udržují teplotu. Použité materiály jsou 100% rostlinného či živočišného původu a proto své specifické aroma, které mohou někteří jedinci vnímat citlivěji ale někteří ho vůbec nezaregistrují. Specifické aroma není závadou a časem se vytrácí.  Tuto skvělou matraci si můžete vybrat v ručně vyrobeném potahu, který nabízíme v provedeních: Bambus a Silver. Doporučujeme Vám dokoupit k matraci také rošt nebo postel z naší bohaté nabídky.

  • HR studená pěna gramáže 55 kg/m3
  • latexová deska gramáže 80 kg/m3
  • zpevňující kokosová deska
  • přírodní materiály
  • sisal, koňská žíně, bavlna, velbloudí a ovčí vlna
  • zimní a letní strana matrace

Potah Silver - potah z třívrstvé pleteniny Jersey s celoplošným vzorem. Prodyšný potah s vysokým obsahem lyocellu s ionty stříbra, které aktivně působí proti bakteriím. Lyocell se na dotek podobá hedvábí a svojí strukturou připomíná polyester, díky svým schopnostem příjemně chladí jako hedvábí, ale také hřeje jako vlna. Díky tomuto materiálu potah vyniká svou mimořádnou absorpční schopností a lehkostí. Potah je vyplněn elastickou prodyšnou pěnou gramáže 25 kg/m3 a PES rounem, celková gramáž potahu je poté 580 g/m2. Pěna poskytuje potahu větší pevnost, odolnost a zvyšuje komfort ležení. Potah je opatřen čtyřstranným zipem, který dělí potah na dvě poloviny. Je důležité dodržovat maximální teplotu při praní, a to 60˚C. Výška matrace v tomto potahu je 26 cm.

Potah Bambus - potah z třívrstvé pleteniny Jersey s celoplošným vzorem. Prodyšný potah s vrchní látkou s bambusovým vláknem, které je vytaženo přímo z bambusového stébla. Toto bambusové vlákno poskytuje potahu účinnou bariéru proti bakteriím, příjemnou měkkost a zároveň vyšší pevnost. Další schopností je také možnost absorbovat vlhkost. Potah je také vyplněn elastickou prodyšnou pěnou gramáže 25 kg/ma PES rounem, celková gramáž potahu je poté 580 g/m2. Pěna poskytuje potahu větší pevnost, odolnost a zvyšuje komfort ležení. Potah je opatřen čtyřstranným zipem, který dělí potah na dvě poloviny. Je důležité dodržovat maximální teplotu při praní, a to 60˚C. Výška matrace v tomto potahu je 26 cm.

 

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory

Jak produkt hodnotíte?


  • 10 let na trhu
  • Výnos a montáž zboží
  • Zboží skladem
  • Možnost splátek

Související zboží

V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží.

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.